.


Trött och ledsen tjej åkjer nu och slår lite på Marina !

jippieeedoooooo!

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN är jag klar med min psykologiuppgift :') Nu har jag bara ett svenska tal, religionsprov och naturkunskapsfrågor kvar....... ja kanske inte det roligaste, men måste väl se glädjen i det lilla eller vad!!!
Förresten, jag är 18 hörrni, vilket ni läste i fannys gulliga inlägg innan, PUSS på det! Så i helgen ska jag och mina bästa ut på krogen för första gången, kul tycker jag! he he, men nu måste jag få min skönhetssömn :D hajdå!
är nästan lika glad som min syster :D

never say never




Här är några fler bilder som togs igår. Nu ska jag fixa mig sedan blir det en hel dag med mamma i västerås.
Shopping-klippning/färgning-Tillberga Kommer bli trevligt!

Grattis Sanna !


För exakt 18 år sedan föddes denna lilla flicka. Namnet hon fick var Sanna. Idag är det hennes tur att bli myndig och få gå på krogen. Tihii. Tänkte skriva ett gulligt litet inlägg till henne men lyckades inte så bra :( Men jag hoppas att din dag blir bra!! :D
Puss och kram. Love you my friend!



ännu en fredag i köping





Har varit ute med Louise och fotat lite :)


Sötis

Heej!
Igår tog jag och mamma en liten kvällspromenad. Med oss hem fick vi med oss en liten Elsa som skulle sova över hemma hos mig. Vi kollade idol och hade det mysigt. Idag har vi tagit en morgon promenad, kollat film och bakat äppelpaj. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan kila ner på stan och kanske äta lite glass ;)

Här kommer några bilder på sötisen!





I can see in color..

Fick veta att mitt svenska tal som jag skulle ha imorgon är framflyttat till nästa vecka, I'm happy! Kan pusta ut 1/9 del av tyngden just nu iaf :) Just nu sitter jag och sjunger (skriker) ut vackra toner till Daughty, kan ju inte bli mycket bättre än så, he he!
bild tagen i prag!
kopiering av bilder är förbjudet

dagen vi alla (jag) väntat på, den närmar sig :)

hejhejhejhejhej och hej!
Nu har tre pluggprojekt kryssats bort från min lista, har väl ungefär 39 till nu (Y) känns bra! Men varför vara butter!? För på lördag fyller denna lilla flicka 18 år och kommer inte längre vara en liten flicka.. eller jo, jag gillar att vara liten :) hihi! Känns ändå väldigt roligt !! Nu ska jag återgå till "Kungarna av Tylösand" - världens mest patetiska program som man bara måste följa, he!
blev en bröllopsbild (finns fler i portfolion)! man blir så glad av dem :D
puss!

ett nödvändigt inlägg!

hoppla!
Om tio minuter börjar nog det bästa programmet som pågår just nu på tv, idol! :) Jag har egentligen ingenting viktigt att berätta för er. Har massa tankar i huvudet men ingenting man berättar här, händer saker i vardagen men fortfarande inget man berättar här.. så vad är meningen med mitt inlägg kan man tro? Du vet inte, människan efter dig vet inte, jag vet inte! .. så vad ska man lägga upp för någon bild till detta otroligt uppmuntrande inlägg!? En gullig katt, Bergdahls (grannarnas) lilla kattunge :) (mina vänner, inlägget är bara mitt sätt att dryga, mår inge dåligt : ) hihi )

a big portion of love!

well, hello : )
Måste bara säga att jag kan ha världens bästa voffs! Just look at him :')♥

love





Vi har fått tillåtelse att lägga upp några bilder från bröllopet som vi fotade den 14/8-10.
Fler bilder kan ni hitta under "Portfolion" ---> bröllopsbilder :)



why should my heart feel lonely..

Extrem sega på att uppdatera som vanligt! Sen när vi äntligen tar tag i det så uppdaterar båda samtidigt, hihi! Jag drar mig otroligt här vid datorn för att inte behöva börja med helvetet som väntar mig.. PLUGG! Har minst 24 prov nästa vecka... true story! Har fixat bröllopsbilder så här på morgonkvisten och lite bilder på louise (som vanligt) som vi tog för ett tag sedan. Louise är så tacksam att ta bilder på, hon gör som vi vill : ) hihi! kolla bara, puss ♥

vandring


Har vart på vandrig med skolan hela fredagen, kom hem för någon timme sedan för vi övernattade nämligen i skogen. Kallt och blött men rätt mysigt. Vi gick 1,2mil men det känndes som vi gick ännu längre. Vi gick och gick men inte kändes det att vi kom framåt. Väskan var sjukt tung (=Jag som är otränad) så nu har jag blåmärken på axlarna x) Haha nu ska jag sluta klaga och åka hem till mormor och morfar.

Kunde inte ha med mig kameran på vandringen :( tråk! Så det fick bli en gamal bild på Louise. Man längtar inte lite tillbaka till sammaren...



cupcakes

Jag och Louise skulle egentligen plugga. Det slutade med att vi försökte baka cupcakes.. Mindre bra gick det x) bättre lycka nästa gång typ ... ;) Nu ska jag kila upp och dammsuga rummet innan jag hoppar i säng :)!
Godnatt!


raspberry




wedding

Igår: Var jag och Sanna som sagt och fotade ett bröllop. Hoppas de blir nöjda med resultatet bara :)
På kvällen blev det bio med Lillebror, Louise och Erik. Vi kollade I rymden finns inga känslor. Den var rätt kul faktiskt! Sjukt mysigt hade vi det iaf :)


Bjuder på en bild på brudens bukett! :)


feet

 

Snart ska jag och Sanna iväg och fota ett bröllop. Ska bli kul! (: dock så hoppas vi att vädret är på våran sida och håller kvar regnet där uppe. Fast vi har laddat upp med paraplyn i fall att.


9 september




Idag åkte jag, Louise och Sanna ut för att prova min refelxskärm. Louise fick som vanligt ställa upp på bild,
medans jag fotade och Sanna fixade med skärmen.


rör sig utan att röra sig :)

Det känns som om halva Sverige håller på att insjukna, tar en stackare i taget. Jag är ett av offren. Håller förhoppningsvis på att bli lite bättre nu men hostan verkar hålla i sig, blää! Har inte heller nå nya bilder att uppdatera med så jag får ta några gamla, fast ni inte sett dem. Dessa tog jag på min broders innebandymatch Köping - Kungsör för typ två veckor sedan. Jag älskar lite märkliga bilder så allt är utdraget och rörelserna visar sig utan att det rör sig.
klicka för att bilderna ska bli större, DO IT! :) puss

Bowling och varm choklad, mysigt!

Bowling, bowling och bowling! Allt jag kan säga om dagen.. det var sjukligt roligt. Med familjen drog man ut och åt mat, spelade och drack varm choklad! Bästa på länge :)
min syster är av sin egen sort... tillhör lyckligtvis den sorten jag med!
Loke! Tilde är stolt över sin strike :)
Stolt delad två med bror min! Tilde och pappa work their poses :)
puss!

September

Idag är det redan den tredje september. Just nu längtar jag efter höstlov och jullov. Har jag sagt att jag tycker om lov? :) Idag har jag en sjukt skön sovmorgon så jag passar på att blogga lite. Börjar nämligen 13.20. Kan inte klaga på det. Har tänkt att städa mitt rum, men vi får se hur det blir med den saken. Hihi.. I kväll ska jag ut och äta med mamma och mormor, MYS!

Igår skjutsade jag min lillebror till Västerås för bandyträning. Lurade med Louise gjorde jag. Vi hade en mysig kväll i västerås då vi var på ikea, ica maxi (?) och satt i hallen.



Louise hittade snö utanför hallen och vi kom fram till att min kamera väska innehöll annat än tillbehör till kameran. Fast det klagar vi inte på ;) hihi