sunset



1. Öland
2. Midsommarafton, kungsör



..en tråkig dag kräver svartvita bilder!

Hej och hå! Det är så extreeeeeeeemt tråkigt här om dagarna. Dagens höjdpunkt var när jag, Fanny och Susanne åkte hem till Bea (min förra lärare, bland de bästa också) för att träffa paret vi ska fota, det är Bea's bror som ska gifta sig. Supergulliga och snälla människor, så det kommer säkert bli jättebra! Jag som bara älskar bröllop!! :D hihi..
När jag kom hem därifrån så satt jag mig vid datorn... och oj vad jag satt vid datorn! Har typ suttit där sedan dess, så värdelöst! Hade inte heller några nya kort att göra om så jag tog på mig själv och gjorde om... så kul har jag om dagarna!
fokuserade ögon!
svartvitt gör susen!
ängel känsla!
puss!

Finska femkampen!

Hejhopp!
Ni vet när man har en sån där maximal dag och man kan inte fatta att man kan vara så lycklig!? En sådan dag hade jag igår. Familjen (släkten) samlades i morfars stuga för att slåss om den stora titeln "Finska femkampen". Jag och Peperoni blev ett lag.. vi kom näst sist! :/ Vi kräver revansch nästa år! Vinnarna blev Alex och Farmor, till stor del för att Alex har en så extrem vinnarskalle och för att farmor förvånade totalt när hon sköt luftgevär bäst av oss alla. BRA! Här får ni bilder från vår otroligt roliga och knasiga kväll, som det alltid blir när familjen samlas!
lilla finska trollet! :)
fint ute vid stugan!
Tildefjong!
LokeBo!
syster-yster!
Pilkastning! vilket jag var ofattbart bra på... fast det slogs ut när jag pretty much sucked på att skjuta luftgevär.. vet inte vad som hänt, var ju awesome förut.. :/
gäller att få in tekniken, snurra en rockring runt halsen.. Min flög överallt, tror jag snurrade den i ansiktet mest
love my family!

Kvällsdopp

Min mammas kusin här på besök här i Köping med sin fru och deras barn Alice och Hugo. Var bjuden på middag hos morgon och morfar. Efter det tog jag med mig Alice och hugo för ett dopp i gropen. Det var skönt i vattnet men grymt kallt i luften. Men mysigt var det :)





Efter badet blev det jordgubbar och grädde. Fast plats för godis finns det ju alltid ;)


bye, bye birdie!

Medan alla andra är ute och roar sig så sitter man inne och har halsfluss.. inte roligt, inte roligt alls! Dagarna räddas av Vänner-avsnitt och sugoläsk (ni vet de där glassarna man åt när man var liten) SUPERGOTT! :)
kände för att fixa till lite bilder idag, så det fick bli fågel bilder av någon anledning! Tog de när vi var och badade!
puss och kram!

Kolsva

Igår var jag i Kolsva för att fira Victoria som fyllt år, grattis i efterskott :)!
Här kommer några få bilder från kvällen.





Tyvärr fick jag ingen bild på Victoria, haha!
Men trevligt vare iaf. Stackars Sanna som ligger hemma med halsfluss :( Krya på dig gumman!♥

Öland

Jag (Fanny) hann lagom packa upp efter resan till Turkiet så var det bara att packa väskan igen för att åka med familjen till Öland. Här kommer några bilder därifrån...







Fånga fisk med händerna, sola, bada och grilla en dag med shopping blev det också!

kvällsdop i det stilla vattnet...

Idag har definitivt varit en seg-dag så jag följde med mamma och pappa till Rölö för att ta ett dopp. Dopp blev det inget men bilder däremot!

Skratt, panik och korv!

Mamma dumpade av mig, Sara och Olivia vid gropen. Skratt, panik och korv är tre ord som beskriver vår dag. Vi hade tagit med oss en engångsgrill där vi tänkt grilla korv. Utan att vi tänkte på det så tände vi bara på grillen utan att ta bort allt papp som satt runt så det börja också brinna
- Jag med en lugn ton "Ska det där verkligen vara där?"
- Olivia med en galen ton "NEEEEEEJ!"
Så med en blöt handduk var jag tvungen att ta bort det... okej, Olivia gjorde det, jag fegade ur. Sen börja det brinna på marken eftersom vi inte ställt upp den på det där stödet så Olivia sprang i panik och hämta sin vattenflaska och spruta ner hela världen. Vi skrek ganska mycket! Till slut kunde vi grilla korvarna, tyvärr rullade tre korvar ner från grillen, så om ni åker till gropen imorgon så är det bara att mumsa i sig! SUPERKUL kväll, love you!
Olivia, Sara och jag : )
och just det, ett stort tack till Kåberg och Karlsson som kom och hämtade oss, vi hade blivit kvar i regnet annars!

slumpbilder!

Lika varmt och underbart idag! Ska snart dra iväg med Olivia och Sara och bada och sen kommer det flera senare när de slutat jobbet. Tänkte lägga in några slumpkort!
ha en SKITBRA dag! <3

Elin är fin!


värme, vänner, vackert!

Den tropiska värmen gör att man inte kan sitta vid datorn, nu har det regnat här i lilla Köping och vi dansar på borden... Det kommer äntligen lite friska vindar. Vad har jag, Sanna, gjort idag då? Imorse var vi tvungna att komma ifrån glöden så vi åkte till Ekbacksbadet och svalkade oss i flera timmar, vilket var otroligt mysigt. Här hemma har jag möblerat om lite i mitt rum och det blev mycket bättre. Kanske kommer bilder senare.
I lördags var vi hemma hos Olivia och hade lite party, super rolig kväll så här kommer några bilder från den i alla fall.
hejdå!

blues på balkongen..

I have the best family ever!
Som en sommartradition nuförtiden får jag träffa mina världsomseglande släktingar, uncle Stan och Cora. Vilket är en höjdpunkt på året. Igår bestämde vi oss för att ha en liten "gathering" i vår nya lägenhet här på stan, vi har inga möbler på altanen så vi fick göra det bästa av saken och sitta på kuddar på golvet.. Fine by me! Hela släkten satt på altanen hela kvällen och så kom grannarna (Carina och Mats) över en stund också. Kvällen var en kväll jag aldrig kommer att glömma, kändes som hela pusslet sattes ihop och inte en enda bit fattades.. jag har hittat min plats!
Jag bara ÄLSKAR att vi inte är som alla andra, tre gitarrer spelades och mäster gitarristen Pepperoni körde för fullt.. det räckte inte riktigt med tre gitarrer så Cora tog fram saxofonen och började spela..... BLUES! Vad ska jag säga!? Jag bara ÄLSKAR min familj!
Tanja, systern min!:)
Jolina, kusin!
Loke, systerson.. hatten var populär!
Sara (moster) och Mange
.. och varför inte lite Zorba!? :)
här har vi mannen med gitarrer, also known as my uncle! Som Zdenek (Stan) sa "You have a lot of uncles"
Jonny!
"I'm a young man" - Stan
Pepperoni, jag, Cora
Grannarna kom förbi
Morfar och mamma
avslutar med en bild av mig med min favvo hippie-filt! :D
I LOVE YOU PEOPLE!

ett inlägg!

Förlåt för den dåliga uppdateringen... igen. Jag som sa att vi skulle bli bättre på det nu, men man har inte tid. Jag har inte funnit ro till att sätta mig ner och fixa och trixa med bilder vilket jag tycker är superkul i vanliga fall. Jag har ju flyttat in i en ny lägenhet vilket tar en väldig massa tid. Men här kommer ett inlägg i alla fall och ni får ha lite tålamod med vår blogg, snart kommer det ryka om den.. HOT as HELL! ;-)
Två otroligt olika platser i Malaysia, kan hända att ni ser vilket som är huvudstaden Kuala Lumpur och vilket som är den underbara ön Perhentian.. lite skillnad på folkmängd och teknik!
puss!

ruuuuuuuuuuuuuumpa!

Nu är vi båda äntligen hemma och ska sätta fart på den här bloggen igen.. Som sagt så har jag spenderat många dagar med mina älsklingskusiner, vilket kan höras på de också. Jag visade de Sean Banan så nu springer den minsta av de runt och skriker RUUUUUUMPA hela tiden och Jonathan och William "Kött fifan". Sen ska de lära sig texten till Bamse saga av britterik, som jag visade de också... jag ger så mycket visdom verkligen!
Här är de underbara!♥
LOVE YOU WONDERFUL PEOPLE!!!!

Turkiet

Heey!
Nu har jag kommit hem från Turkiet eller ja för två dagar sen men mitt internet har krånglat. Här kommer lite bilder från min semester.









Två boys som jätte gärna ville att jag och Linnéa skulle ta kort på de, haha! Eftersom de glömde ge oss en adress för att skicka bilden så får den hamna här ist!

Har iaf haft en super skön semester, blev mest bad, sol och chill. Tack så mkt Linnéa, Lotta och per för att jag fick följa med er :)

Ha en bra dag!

/ Fanny Öhman ♥

BILDBOMB!!!!

Hinner inte skriva nå mycket, ska åka! men här kommer en bildbomb från en dag ute i solen med en del av familjen kulvik!
hajdå! <3

I'm a people person

Sitter i mitt VÄLDIGT stökiga och oorganiserade rum just nu och väntar på att vi ska åka ut till Rölö igen, det är så himla varmt i lägenheten.. Men som tur är har jag fått igång datorn här nu så jag kan ta hand om min bilder lite, så här får ni några människo-bilder från KLCC :)
avslutar med mitt favoritkort : )
fortsätt att titta för det uppdateras bilder hela tiden, puss!
.
kopiering av bilder är förbjudet, kontakta oss