Spontan familjekväll i bilder!

Idag kom familjen över lite slumpmässigt och vi satt ute i det fina vädret. Det är som trevligast när ingen förväntar sig att det ska bli trevligt, det bara händer! Mange kom med förslaget att vi skulle köra basket-kast-tävling.. självklart flög familjen-tävlingsinriktad upp ur stolarna!
Pupp: What's your problem!?
fin-din!
Mange
Jonny!
Tanja och mamma!
.. och så satte det igång. Mange vann första, jag vann andra... Pepperoni (till vänster) var sämst! HA HA!
Sara (kaja)
Tanja (tagga)
gullfjun! :D
Dino!
Jolina, pupp-stina, puppan... ja, vad heter du?:)
.
Tyvärr kom inte far med på bild, men han var också ganska dålig på basket, mohaha!
// Sanna Jaska

En dag på Ullvigymnasiet!

En fin Julia!
Louise och Fanny tycker om att vara med på kort idag!
Klasskampen är igång! En utmaning var att dansa vals, så Söder fick ställa upp! Själva fick vi dansa och bli kramade : )
The gang ;)

Köpingsyran i massor med bilder! (del 2)

Nu har det kommit lite bilder från Köpingsyran del2 (lördagen) som vi tänkte lägga upp.
Vi börjar med den bästa, alla fina + Fanny som tar kortet! ♥
Frida, Julia och jag
Fin bild på Julia och Elin!
Sen finurlade Fanny med inställningen på kameran, men det blev coola kort ändå!
och så Fannys fetisch för ben ;) hihi
puss<3
(oj, såg att fanny precis lagt in några bilder) aja, ni får se dem igen, hihi!

Yran dag 2

Köpings yran varade två dagra så inte satt vi inne i helgen :) Dag 2 bjöd på mycket finare väder vi började hos Olivia där det bjöds på tachos, senare kilade vi iväg till Robin. Ner till stan han vi ockå :) Här kommer några få bilder som togs i början av kvällen :)


All the girls :)


Det togs snålt med bilder. Men här är i alla fall två ;)

.. sötaste

Jag bytte sängkläder och bäddade min säng (vilket typ aldrig händer) och se så inbjudande min säng ser ut. Var ganska lycklig när jag lade mig..

... det var tydligen inte bara jag som tyckte min säng var skön, efter toabesöket så får jag se detta.. SÅ SÖT!
/ Sanna Jaska
Besöksrekord :D så roligt, fortsätt att följa!
puss

Närbilder, here I come..

Igår fick jag mitt objektiv som jag längtat efter så länge.. eller ja, jag fick bara vänta en vecka! Som vanligt så måste man ju genast testa sina nya grejer, så här kommer två bilder som jag tog..
humlor är fina, på långt avstånd!
.. men min Dino är finast!
/ Sanna Jaska
det här är vad jag köpte 

Köpingsyran i massor med bilder!

Denna helg är lite speciell här i lilla Köping, den enda helgen det händer någonting på hela året! Grattis Köping! Köpingsyran drog igång och vi tillbringade vår hos Fanny och sedan gick vi vidare ner på staden, men tyvärr så bjöd inte landet på speciellt bra väder.. Men här har vi lite glädjefyllda bilder att visa! :)
Caroline och Frida
Louise extrajobbar som modell lite ibland : ) ... host!
Det var lite sommar ett tag : )
Fina Elin!
.. och så Sanna
Rosanna och Sara
ännu en sommarbild :)
Nu kommer poserna fram ;)
ännu en till : )
Louise
So Tyra Banks "Smile with your eyes"
Fina Louise!
avslutar med denna sköna och galna bild! :)

Mässa med Filip Hammar!

Roligt att så många har besökt vår blogg, hoppas ni fortsätter att läsa och titta runt på bilder. Vi ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Ett stort tack till Cornelia som har hjälpt oss med bloggen :)
Igår var det äntligen dags för oss att dra igång med vårt företag. Som många andra ungdomar så var vi på en mässa igår i Kungsörs sporthall där vi ställde ut vårt företag för att visa upp oss. Vår egna Köpings-kändis, Filip Hammar, var konferencier på hela evenemanget. Jag och Fanny var riktigt nervösa innan det började men ju längre vi höll på ju bättre och roligare blev det. Det var roligt när så mycket människor var intresserade och frågade.
Som vi redan visste så ropade de upp alla Unga entreprenörer upp på scenen för att vi skulle visa upp oss. Jag hade en känsla i magen på att jag skulle bli intervjuad.... det är väl klart att jag blir det, av Filip Hammar också. Jag tyckte det gick ganska bra, klart jag var lite nervös men det var roligt när man väl hade gjort det. Det är en känsla i sig att veta att hundratals människor lyssnar på en, coolt för lilla mig! Vi tog lite bilder under kvällen som jag tänkte lägga upp, så enjoy!
Först delade de ut en massa priser!
Anton Gustavsson vann också pris, Grattis! (kom ihåg att du ska boka oss, hihi)
Hjälten! Hon hoppade i och simmade i Köpingsån för att rädda en man som låg där i.
Erika från cheerleadingen!
Filip :)
Fick en väldigt skuggig bild på Filip men jag tyckte den var häftig så den fick komma med på bloggen :)
Avslutar med en bild på Fanny, Filip och mig (Sanna) We are so best friends now!!!! :)
// Sanna Jaska

Kontakt och priser



Bröllopsbilder

Här publicerar vi gruppfoton av olika slag, så som familjefoton, parbilder etc.

Klicka på bilderna för att få se de större!

Bröllop 1

Bröllop 2

Porträttbilder

Här publiceras porträttbilder som vi tagit och kommer att ta!

Klicka på bilderna för att få se de större!

Barnfoton

Under tidens gång så har vi tänkt lägga upp barnbilder här som vi tar och även de vi har tagit förut.
När vi fotograferar så koncentrerar vi oss på att få liv och känslor i bilderna och inte bara ställer upp barnen uppradade. Om det är något som önskas så kan vi självklart förfylla det, men vi tar helst livfulla bilder där barnen faktiskt visar riktigt glädje och sin egna personlighet
Klicka på bilderna för att få se de större!

Startsidan

Startsidan är också vår blogg

Fanny Öhman

 

När jag föddes så tyckte mina föräldrar att jag såg ut som en liten Fanny. Därför heter jag just Fanny Öhman.  Jag bor tillsammans med min fina familj i en villa uppe på ullvibackar här i Köping. I Köping kommer jag inte vilja stanna alltför länge. Efter skolan skulle jag villja åka till USA som au pair. Skulle vara grymt att få uppleva USA och dess kultur. Just nu går jag som sagt i skolan. Jag studerar samhäll-ekonomi  andra året som snart är slut! Puuh bara ett år kvar.

 

Mer om mig!
Jag är en ganska aktiv tjej som älskar att träna och även träna andra. På fritiden tränar jag flickor och pojkar i gymnastik genom köpingsgymnastikförening. Nu under sommaren har jag även fått i uppdrag att träna barn i fotboll genom Forsby ff.  Vilket ska bli jätte kul! När jag inte tränar själv eller andra så har jag mina underbara vänner och pojkvännen.

 

Hm, Sanna skrev ju om hennes motto här i livet, kanske har jag också ett. Mitt är nog: Lev varje dag som det vore den sista. Ett bra motto tycker jag, man vet aldrig när man själv eller någon annan rycks bort från en! Så ta vara på den tid man har.♥


Sanna Jaska

 

Jag lever livet med namnet Sanna Jaska och ses nog som vilken svensk som helst. Jag är däremot halv finsk och halv tjeck och stolt över att vara en liten större del av världen. I mitt liv har jag min fyrbenta vän vid min sida, vilket jag är väldigt lycklig över. Dino heter den fyrbenta krabaten och är en sheltie. Han hade huvudrollen i en av de bästa dagarna i mitt liv. När han för första gången lade sitt huvud i mitt knä så kände jag hur hjärtat bultade av lycka. Jag hade fått en ny bästa vän!

Min familj kan anses som "the cooko-family" och jag är glad över att vara i denna icke torra familj. Vi alla möter på hinder i livet och vi försöker hjälpas åt för att lösa detta, så gott vi kan i alla fall!

 

Ja, vad kan jag berätta om mig själv?
Jag bor i Köping och undrar varje dag vad jag egentligen gör här. Om du vill till en händelserik stad så ska du nog inte komma hit. Jag är nuförtiden väldigt trött på att det inte händer så mycket här. Fast det positiva är att jag alltid har mina vänner att vända mig till om jag någonsin får tråkig t. Nu finns det även en till positiv sak som uppkommit här i Köping... vårt företag! Så ta chansen och bli fotograferade av oss, en billig peng ju!

 

Alla nämner ju ett motto i livet att leva efter, då får detta bli mitt: Livet handlar om att bjuda på sig själv, och det tänker jag göra..

 

Annars älskar jag typ livet, just för er som finns vid min sida!


SF foto

SF foto är ett sommarföretag som vi även funderar på att fortsätta med efter sommaren. Vi har fått denna möjlighet genom sparbanken västra mälardalen. Sommaren 2010 har de valt att satsa på några ungdomar här i Köping, Arboga och Kungsör. Projektet heter "Ung entreprenör". De hjälpte oss med ett startbidrag och information. Vi har även fått en mentor som kommer hjälpa oss i sommar.

Sanna och Fanny heter vi som kommer driva detta företag. Där av kommer namnet SF foto, SF står alltså för Sanna och Fanny. Vi har gått några kurser i skolan som har med foto att göra. Annars har vi lärt oss det mesta själva. Både fotografering och redigering.
.