MA MA!

Med en stor gäsp och suck skriver jag detta inlägg: Kul när man kommer till en låst klassrumsdörr och ingen är utanför... vi har inställd lektion, BAJS är det enda jag kan säga. Till min stora glädje fann jag en cecilia och en emelie som vandrade runt, thank god! Så nu sitter jag i biblioteket och längtar tills lektionen börjar... DÅ är det illa!
Har ju då ingen bild i skolan så det får väl bli en favorit i repris :)
oj vad jag saknar den tiden: sommarn, värmen, bästa familjen!

Sara

I dag är det måndag och jag är hemma från skolan. Var tung i huvudet och hade ont i halsen. Har i alla fall gjort lite nytta, började läsa två sidor i en bok som vi ska läsa i skolan och skrev klart en inlämningsuppgift. Känner mig lite bättre gör jag också. Men just nu har jag tråkigt. Så jag har satte mig och kollade igenom alla mina bilder. Passade även på att redigera några. Här kommer några på Sara :) ♥



♥♥

hjärtbokeh

Söndagar kan vara den segaste dagen på veckan. Har inte gjort mycket idag... Är inte helt hundra så då får man ligga i soffan hela dagen(A) eller?! hihi. Blev sugen på att fota lite idag. Jag hittade ett fototips på någons blogg hur man fotar hjärtbokeh. Såg ganska coolt ut så var tvungen att prova. Det var svårt att få till det, men visst syns det att det är små hjärtan i bilden?




I love love love love love love you!

Lördag! Finns det någonting bättre? Ja.. fredagkväll, vilken spenderades med några av mina flickor. Såg filmen "Precious". Tyckte den var sjukligt bra, även om kudden fick åka upp framför ansiktet ibland när det blev för hemskt, men annars.. Mm Mm Mm! Funderar över vad dagen kommer bjuda mig på!? Mor och far har tagit söta farmor på en tur och jag har "huset" för mig själv, och en brun hårig boll till sällskap.. dvs Dino! Ska förhoppningsvis ner till Köpingsmässan och titta på Olivia när hon sjunger, var länge sedan, hoppas Fanny vill med bara.. vill ju inte stå där själv : / Jag har blåbärsbodylotion, den luktar gott! Någon som vill leka med mig? Det är sol och moln ute, jag vill ha tomatsoppa.. Jag har en söt systerdotter också, titta bara!

close-up

Hej!
Nu har vi gått i skolan i ca. 1 vecka. Därför uppdatareingen är som den är. I veckan fick jag en close-up lins +4 och en reflexskärm på posten. Ja, jag hade ju beställt de själv men glad blev jag endå. hihi! Har inte haft tid att prova de i veckan så i morse gick jag ut för att prova linsen. I like it! Det blir en ganska stor skilnad.


Inte världens bästa bilder. Ska ut med Louise ikv och prova reflexskärmen :)
Have a nice day!

 


en kul kväll!

Nu tog det så där lång tid innan vi uppdaterade igen. I lördags i alla fall var vi hemma hos mig först en stund, bara några tjejer.. de bästa! Fick tyvärr inte kort på alla men :/ Sen gick vi vidare till Axel (pingpongen själv). Vad som hände där orkar jag inte alls berätta. Var en väldigt rolig och lyckad kväll kan jag säga, så tack axel! .. oj nu har jag missat super mycket av fångarna på fortet.. HEJDå!

Allsång på Himlabacken

Drog med mig Louise för att kolla på Olivia när hon sjöng idag. Duktig var hon! Fotade ganska mycket när jag var där. Men när jag kom hem så råkar jag göra något fel när jag överförde bilderna till datorn. Vilket gjorde att nästa ALLA bilder jag tog försvann. Känns lagom kul... Dock fanns några enstaka kvar som tur var. Så här kommer några enstaka bilder på -Oliva, Molly, Mats och sen fick Niklas vara med, han som ordat allsången.




I morgon är det dax för skolan igen-.- Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen :)
Godnatt! ♥

Loke Bo Bergdahl i egen hög person!

Vad ska jag göra nu..... JA! Jag gör ett bild collage med lilla Loke, så så fick det bli! Enjoy!
Loke Bo Bergdahl

nomnom!!! : )

När klockan tickade mot sex tiden så vandrade de gos-sugna flickorna till hemköp för att handla MASSA saker till tacosen som skulle lagas, och oj vad gott det blev! Elin får creds för den väldigt mumsiga guacamolen "nomnom - som hon själv säger". Sen samlades alla framför TV:n där Sagan om Ringen började, det var inte direkt någon som tog den på allvar så vi skrattade mest åt alla extrema tabbar i filmen, kul! Tack för en hel trevlig kväll gott folk, blir gärna fler gånger! : ) pussen och kramen!
lovely! : )
tyvärr kom inte Sara och Erika med på något kort :/

samma foto - blir två olika!

Sitter och förbereder mig mentalt på att skolan faktiskt börjar imorgon. Känns inte riktigt så hemskt då det är sista året för mig och mina mates' :) Tänk efter jul, då kommer allt roligt igång : ) can't wait! Min dag har bestått av att redigera bilder, titta på tv och massa andra världsomfattande saker!!
hittade en rolig sida på Internet där det finns massa "actions" så man kan göra om sina bilder i massa olika nyanser : ) lätt det blev! Du hittar den här !

flowers

Hey!
Sanna och jag ska snart sätta oss ner och börja redigera bilder från i lördags. Då vi fotade ett bröllop, kul var det! Men det är grymt mkt bilder som måste kollas igenom. Innan vi börjar med det ska vi åka och träffa ett par som ska gifta sig i september. Som vi troligtvis ska fota. Väldigt roligt :) hihi!



Brudens bukett från i lördags :)

happy birthday!

Idag är det ingen vanlig dag... eller jo det är det! Men på tisdag är det ingen vanlig dag, för då fyller farmor min 70 år. Så de bestämde vi oss för att fira med lite god mat, sällskap, presenter och mycket kakor! Kolsva herrgård visste vad de gjorde, riktigt gott var det!

Gifta ......eller!?

hejhej!
Idag kom kameran äntligen upp. Jag och Fanny ska som sagt ta kort på ett bröllop på lördag och börjar bli lite små nervösa över det, så vi tog med oss Sara och Linn ut till platsen vi ska vara på för att öva lite. Sara och Linn fick känna på hur det kändes att vara man och hustru för en dag.. he he!
Tack för att ni ställde upp!
fina flickor! Fanny slänger säkert upp ett inlägg av dagen senare också : ) puss
kopiering av bilderna är förbjudet!

football

Här var det tyst! :O
Här i lilla köping lyser solen med sin frånvaro, kanske är det därför bloggen inte blir uppdaterad. Orken  finns helt enkelt inte. Om en timme ska jag åka ner på krillan och träna små pojkar och flickor i fotboll. Det är små 3-5 åringar som inte riktigt har så stort intresse för det riktigt än. Idag har jag som sagt ingen inspiration alls så har ingen aning om vad jag ska inte på med dem. Men det löser sig nog :)

Bilder från sommarfotbollskolan!




/ Fanny


walking along the road


myskväll hos sara carlsson : )

hellohellohello!
Igår åkte jag och Sara ut till ingenstans, också kallat kolbäck, där vår egen lilla Sara Carlsson bor. Vi och Evelinn, Tessan och Jenny mumsade i oss en massa tacos och spelade en vända kubb... Pictures!!
tack för en trevlig kväll! Resten av kvällen tog mig, sara och sara på andra äventyr. Säger bara en sak, träningsvärk i skrattmusklerna!

love is in the air!

Kände för att lägga in lite mysiga, kärleksfulla, supergoa bilder, så man kan bli lite glad! :)
// Sanna
kopiering av bilderna är förbjudet

Bilder med finesser

Soligt är det ute och jag sitter här, skäms över mig själv! Det är så ooooooolidligt varmt ute på vår balkong så man kan lätt steka ägg på mig.. blir ju svimfärdig varje gång jag reser på mig, så detta blev resultatet. Började leka lite med bilder, ni har säkert sett de förut men med lite finesser nu.. he he!
liten flicka i malaysia
kusinen blev lite trasig..
puss!
.
// Sanna
kopiering av bilderna är förbjudet

Lek med chokladbollar, Sanna och gräs!!

Idag kom vi hem från Prag, staden som aldrig sover... eller just det, det är ju New York! Kan vara staden där spårvagnarna aldrig sover i alla fall! Tyvärr har inte jag några bilder därifrån eftersom Fanny har kameran, men det kommer upp bilder. Däremot så åkte jag och familjen till något Bok-café, mysigt! Jolina, lika söt som alltid!
Man blir skitig när man leker med Sanna, chokladbollar och när man kryper baklänges på gräset!
pusss!
Jag bara skoja, Fanny hade ju redan gjort ett inlägg nedan! KOLLA IN!!!!!!!!!!!!

Tjeckien-Prag

Ahoj!
I lördags morse tog jag bilen för att hämta upp Sanna, Linn och Ellinor. GPSen ställdes sedan in på Stockholm/skavsta. Vi åkte nämligen iväg till Tjeckien. Både jag och Sanna glömde hetl bort att blogga innan vi åkte iväg. Men nu är vi hemma igen. Dessa fem dagar har varit sjukt sköna. Vi har solat, badat, ätit och shoppat. Sista dagen spöregnade det så den dagen spenderades i lägenheten med en massa kortspel och avslutades med mat på våran "favvo" resturang. Tomatsoppan, salladen, pizzan osv var lovely. Hihi... Här kommer lite bilder från våran lilla resa :)







:)♥