Hemma...... eller?

Så, nu är jag hemma från Malaysia och hade ingenting att komma hem till, en helt tom lägenhet! Jag har åkt hem till farmor och farfar, där faster och kusinerna spenderar sin tid. Vår tid i Malaysia var helt underbar och längtar tillbaka så, så, så mycket. Idag har jag, faster och kusinerna varit på Gustavsvik och badat. Måste säga att det var mycket roligare än vad jag hade trott, kände mig som ett litet barn igen.
här får ni en gammal bild på kusinerna mina! :)
kopiering av bilderna är förbjudet

Hemresan väntar....

Nu tillbringar vi vår sista tid i underbara landet, ikväll/inatt åker vi hem. Först en 13 timmars resa till London och sen vidare 2 timmar till Sverige. Aldrig har tre veckor gått så fort, känns som man knappt hunnit blinka. Längtar redan tillbaka, även om jag inte har åkt än. Så vad har jag att säga om denna semester!? Något ni lär vara förvånade över är att jag och Sara har inte bråkat en enda gång, även om vi bott på varandra, som det har känts ibland. Så kom pappa ut från toan och sa att vi ska checka ut om 13 minuter... känns som om jag måste gå! Jag återkommer om ett tag när jag kommer hem om hur resan har varit och en massa bilder ska komma upp också. LOVE LOVE!
<3

Apor i Malaysia... eller är det Sara!?

Får ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen.. men nu tror jag Fanny har åkt till Turkiet och jag är kvar här i Malaysia. Imorgon kommer jag hem igen.. hem ljuva hem, ELLER!? Älskar det här landet!
Bilder ja, Sara bestämde sig för att hoppa lite i träden här nere så jag tog lite kort på henne, här kommer hon! PUSS!

Black and white

Hello!
Här har det varit tyst några dagar. Solen skiner för fullt därför kommer bloggen lite åt sidan. Men för två dagar sedan hade jag en fotografering med syskona Maikkula.  Här kommer ett litet smakrprov :)





Ha det bra!♥

/ Fanny Öhman

Heart


Dagen har spenderats med min mami. Vi har vart och firat Elsa för hon fyllde nämligen hela fem år i lördags, grattis sötis! Vi har även fixat lite saker inför nästa vecka då jag åker till Turkiet med Linnéa, en promenad nu på kvällen har vi också hunnit med. Det jag igentligen skulle skriva var att jag har fått ett super roligt jobb i augusti. Ja, Sanna du ska också med! Vi har nämligen fått äran att fotografera ett bröllop, vilken ska bli otroligt kul!

Nu kallar duschen. Ha en fortsatt bra kväll!


Fanny Öhman

Nya kameran

Hello!
Gårdagen spenderades med Louise i Arboga. Vi började hos Amanda där vi träffade några trevliga girls. Vi hade en grymt rolig kväll. Jag köpte ju en ny kamera i går. Därför fick Louise följa med mig ut på en fototur. Här kommer några bilder som är tagna med min nya nikon d90.










/Fanny Öhman

Happy girl!

Äntligen är jag hemma efter en rejäl omväg hem. En ny kamera har jag med mig hem + att nytt objektiv. Det blev en nikon D90 och ett nikkor AF 50/f1,8. Är väldigt lycklig just nu. Har dock inte hunnit tagit nå kort än men det kommer i morgon. Nu väntar jag på att Ellinor ska komma och hämta min gamla kamera sedan ska jag börja fixa mig inför i kväll. Det blir en tur till Arboga! Först till Amanda sedan karnevalen. Blir nog kul!

Ha det bra ♥


Malaysia del 3

Jag och Sara kände för att fixa till oss en aning idag för att ta lite kort, det var väl på tiden kanske! :) hihi
Sorken!
Så.. det var vi det! Uppdaterar senare igen, puss på er<3

:D

Nu åker jag och mami och köper en ny kamera :D hörs senare när jag kommer hem!

Gillar bilden :D

Ha det gött!


/Fanny

Malaysia del 2

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite här nerifrån. Nu har vi lämnat storstaden för att ta oss till ett lugnare ställe. Perhentian Island har fått fyra nya gäster. Vi lever våra dagar här nere med en massa olika insekter och djur som Sara skriker åt lika mycket varje gång. Kortspel som aldrig tycks ta slut. Oupptäckta djur som vandrar i våra väggar och tak, antingen råttor eller en väldigt stor och snabb ödla... Vem vet!? Nu beskrev jag detta som ett helvete och det är det definitivt inte, Sara tycks till och med tycka de små ödlorna är söta. Dagarna är 35 grader varma vilket får oss att ligga i vattnet hela tiden, i alla fall jag och pappa. Sara tror hon kan steka hur länge som helst.... vi har fått klartecken på att det inte går! Vi älskar det här, så vi kanske stannar, HEJDÅ!
bilder!
fina perhentian!
Vårt första husdjur vi upptäckte utanför huset. Lade in bilden bara för dig Elin! :D hihi
Sara's lilla "älskling", så kallade "fågel-hundar"... tror vi.. eller var det flygande hundar!?
Avslutar med en fin kvällsbild. Orsaken till att vi inte lägger upp några bilder på oss själva är ganska självklart, här nere sminkar man sig inte, borstar inte håret och ser allmänt ut som grottmänniskor... hihi! Det kommer bilder senare..
Vi saknar dig också Fanny-bunny!<3

Back on track

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen och kom fram till att gårdagens fina väder kommer vi knappast få se skymten av. Idag är det nämligen grått och trist, regnat har det också gjort. Idag ska jag nog försöka dra med mig någon till västerås för att kika på en ny kamera. Är nämligen väldigt väldigt sugen på en ny. Dock måste jag flörta lite med m&p först. Så vi får la se hur det går ;). Nu ska jag hoppa i träningskläder för att ge mig ut i det tråkiga vädret för en liten tur.

Ha en bra dag!



Tycker att det är dax för dessa två att komma hem nu ;)


/ Fanny

Fotbollsskolan

Här kommer en bildbomb sen fotbollskolan.












Har vart fyra intensiva dagar, men kul har det vart! Vann mini-VM gjorde vi också!


/ Fanny Öhman

Onsdag

Tre dagar av fyra har jag klarat av på mitt sommarjobb. Är helt slut när jag kommer hem och somnar direkt på soffan. Idag tog jag mig i alla fall ut på en springtur/promenad. Skönt vare! Eftersom jag inte är så pigg på dagarna så har fotograferadet kommit lite åt sidan. Men här kommer lite bilder från när jag och mamma chilla på Bondgårdsberget.





Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen!
Godnatt. / Fanny ♥

Elias&co

Idag har jag jobbat min första dag på landslagests fotbollsskola. Har 15 stycken grabbar själv, tar på krafterna med kul är det. Tre dagar till denna vecka är det.

Efter sommarjobbet så somnade jag till en stund sen drog mamma med mig på en liten tur till Mcdonalds där vi köpte glass och åkte till Bondgårdsberget. Mys! Vi hann även hitta några pojkar som ställde upp på kort. Så här kommer lite bilder på killarna! :)






Ha en bra kväll!
/ Fanny Öhman ♥

Två dagar i Kuala Lumpur

Hej Sverige! :)
Nu har familjen Jaska + Sara spenderat två dagar i underbara, fantastiska, folkrika Kuala Lumpur, Malaysia. Hemlängtan till piss-vädret är inte speciellt stor, utan vi trivs perfekt här. Kanske blir vårt nya hem i framtiden... eller vad säger du Sara? - jaa.... sa hon!
SÅ lite bilder kanske skulle uppskattas förstår jag, enjoy!
Här sitter pappa och fryser ihjäl i en skit-stad i England... det var högst tio grader och han hade bara t-shirt!! Han fick mammas sarong till undsättning.... FINT (Y) (om ni inte förstår bilden så har pappa en väska på ryggen)
Ja.. som sagt det var kallt! Sara såg ut som en knarkare när hon stod gömd i ett hörn, mamma hoppa runt och gjorde gymnastik för att bli varm och pappa såg allmänt psyk ut!:)
Utanför Twin-towers så träffade vi dessa otroligt underbara människor, som ville ta kort med oss! Det var tydligen väldigt roligt med utlänningar (vi) här.... Sara var rädd och ville inte vara med på nå fler kort sen ;)
Avslutar med en bild på tornen, vackerT!
puss / Sanna
.... Sara hälsar!

SOMMARLOV

...Fast inte känns det som sommarlov. För idag har det varit allt annat än sommarväder. Det har varit kallt och blåsigt lite regn har vi också fått. Denna dag har med andra ord spenderats inomhus. För utanför dörren har jag inte velat gå. Pågrund av vädret har det inte tagits några bilder. Men här kommer några som blivit tagna under veckan.




Göll =D

Ha en bra kväll!
/ Fanny Öhman ♥

Studenter

Åh när man stod och kollade på de överlyckliga studenterna som sprang ut i dag, så kunde man inte annat än att börja längta tills det är våran tur. Det är ett helt år kvar för oss 92:or. Vädret var inte på topp men humöret på studenterna kunde man inte klaga på. Alla var så sjukt taggade och glada! Här kommer några bilder :)



Grattis alla studenter! Ha en underbar kväll...
/ Fanny ♥

Västerås/Högsjön

Hello!

Idag var jag ledig från skolan. Därför tog jag en sväng med Lousie till Västerås för lite shopping. Inte hittade man mycket men trevligt att bara göra något. När jag kom hem, blev det en tur till Arboga och hämta upp baby för att åka och grilla ute vid Högsjön. Mys!






/ Fanny

Bror och syster

Igår innan niornas lärarmiddag på scheele åkte jag ut till familjen larsson och tog några bilder på syskona Larsson. Enjoy :)






kopiering av bilder är förbjudet, hör av er om ni är intresserade av att köpa bilderna

Nu i denna stund sitter mina babes Sanna (kompanjon ;) och Sarababe i en bill till Västerås för att sedan ta planet till Malaysia. Nej jag är inte nå avundsjuk alls (A) Ni får ha det så bra brudar!
/ Fanny ♥

Rese-outfiten är på, nu är det bara resan kvar!

Nu börjar det närma sig slutet... eller kanske början, på ett äventyr! Har precis satt på mig min rese-outfit, så skön! Nu börjar jag bli lite nervös för pappa kommer snart komma hem och jag har inte packat ihop datorn som jag lovade att göra... ops! Så jag får skynda mig! Vi ska ju flytta direkt när vi kommer hem igen, så det här var nog min sista natt i MITT rum! :'( ledsamt faktiskt! Men ha det så jättebra här hemma i Sverige och så ses vi snart igen!
PUSS PÅ ER MINA PUSSGURKOR!!

nu kör vi gubbar! :)

Maaaaa--aaalaysia! :D

Om några timmar är det dags för mig att bege mig bort om fjärran länder med en Sork bärandes på ryggen, jag ska vandra i de kallaste vindarna, djupaste haven, hetaste öknarna tills jag äntligen når mitt mål... Okej! Jag ska flyga till Malaysia, men 15 timmar på ett flygplan med Sara kommer nog kännas som den heta öknen ungefär, hihi! Nej då det ska bli jätteroligt att ha med min bästa Sara. Hittills har vi bara bokat ett hotell och det är i Kuala Lumpur i tre dagar precis när vi kommer ner. Sedan får vi väl se vart vi hamnar någonstans, vi får väl bo i någon hydda på stranden.. vilket Sara faktiskt trodde vi skulle göra i början... Ja, har jag sagt att hon är blond!? HA HA!
Nog talat om vår resa, här kommer lite bilder från när vi var i Malaysia och Thailand förra året, på hösten!
.
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt där nerifrån, men nu kommer de flesta inläggen komma från Fanny ett tag, my partner! ;D hihi ♥ Så fortsätt kolla!
Jag vill bara säga att jag tror att jag har VÄRLDENS bästa vänner!! Det är en underbar känsla att veta att människor kommer sakna lilla mig när vi är borta, ni är det bästa som finns i mitt liv! ÄLSKAR ER MINA VÄNNER!! Miss you already ♥
PUSS / Sanna
.
kopiering av bilderna är förbjudet, kontakta oss om ni vill köpa någon bild!

Klänningar, kostymer.. Scheeleskolan blev en vacker plats ikväll!

Idag drog jag och Fanny med oss Louise till 94:ornas lärarmiddag, meningen var att vi skulle ta kort på hennes lillebror. Fast jag tror nog inte vi fick så många kort på honom, däremot fick vi en massa andra kort. Så nu lägger jag upp mina kort jag tagit och så kommer Fanny senare med sina i samma inlägg :)


puss! / Sanna

Och här kommer några av mina bilder! :)







kopiering av bilder är förbjudet, hör av er om ni är intresserade av att köpa bilderna

/ Fanny ♥

Bloggdesign!

Som jag sa i tidigare inlägg så har jag fixat en massa med bloggdesigner till vännerna. Eller ja, till två stycken i alla fall. Jag tycker det är sjukt roligt att hålla på med det och känns som jag blir bättre för varje gång. Klicka på bilden för att ta er vidare till bloggen
.
Här är Emelie's blogg, titta in!
/ Sanna

Emil har blivit flicka!

Idag har jag minst sagt suttit vid datorn hela dagen. Har lekt och fixat med en massa bilder och bloggdesigner. Kanske skulle lägga upp en på min sjukt söta kusin, Jolina. Jag verkligen älskar denna bild, för hon ser ut som en flick-Emil i Lönneberga.
sötare tjej får man ju leta efter :) / Sanna

Vårt lilla företag! :)

HALLÅ! :)
Jag tänkte bara skriva ett litet kort inlägg om våra bilder vi lägger ut på bloggen. Vi får ofta frågan om vi kan skicka bilder, men tyvärr så kan vi inte göra det eftersom vi försöker verkligen starta ett företag och då kan vi inte ge ut bilderna gratis, så om ni ser nå bilder som ni vill ha så får ni köpa dem och prata med oss om pris. Vi tillåter inte att ni kopierar och använder de i eget bruk. Bara det vi ville säga ;) hihi!
.. och ni som tror att denna blogg bara tillhör en person har så fel, det är jag och min babe Fanny som skriver, fotograferar och driver detta lilla företag :)
puss! // Sanna
så, ladda in en ny bild nu : )

Eld, gitarr och sång! ... och mygg

Igår var vi hemma hos Josefin och firade hennes 18års dag.. GRATTIS GULL! Var en jätte mysig kväll vilken slutade med att vi satt runt elden där Felix stod för gitarr spelandet och vi andra sjöng. Fast det hände en massa klantigt från oss, Ellinor snubblade hela tiden, svårt att gå i gräset med klackar.. Sara ramlade in i en vägg (ja!?) Ellinor kastade en kubbpinne på Huda... några minuter senare kastade Huda en kubbpinne på mig istället! Fanny voltade av studsmattan så hon gick med ett överdrivet stort bandage på armen, sjukt rolig kväll! LOVE!<3
fin bild på joss och hennes boy : ) hihi

En mysig dag i solnedgången med kameran i högsta hugg!

Idag bestämde vi oss för att åka till ströbohög för att umgås i det vackra vädret, känns tråkigt att bara sitta hemma tyckte vi nog alla! Dessa tjejer var det som var med, så som vanligt kommer några väldigt glädjefyllda bilder, that's the way we like it!

finaste louise!

Jag var gangster! :)

wiiie.. jag flyger!

en extremt härlig bild på louise, tyvärr blev den lite suddig men så himla härlig så den fick vara med i alla fall!

En tradition genom åren, mest synd om den som får ligga längst under : ) sorry Frida!

mitt enda bildbidrag, Fanny fick vara fotografen idag! :)

peace!

Loll-boll! :)

Pyramiden ;)

fin bild på louise, hon kan stå på händer : )

 

pussss på en riktigt mysig dag! ♥

i love you more than candy! // Sanna Jaska


Foton - Från inget till allt!

Det var underbart varmt här i lilla Köping idag och jag hade med mig kameran till skolan, tyvärr kom den inte till användning en enda gång men när jag gick lunkade hemåt så bestämde jag mig för att ta fram fantasin en aning så jag fotade allt som gick tror jag. Tro inte att det var lätt, för det finns verkligen ingenting på min 200meter långa väg hem! Jag fick till tre fina kort i alla fall, Trix och fix!
Den här tog jag bara för att den var så himla grön och fin, känns som man ska hoppa in i en djungel av grönt!
Med den här bilden så tänkte jag på meningen "there is always light in the darkest places" och arbetade utifrån det, ganska så coolt resultat! :)
och denna sista är allmänt fin och harmonisk! Alltid positivt att få känna lite lugn när man tittar på bilder och inte bara kaos!
// Sanna Jaska
bestämde mig för att tävla med dessa bilder på denna blogg nedanför, klicka för att komma dit

Stockholm

Kvart över åtta klev jag och Sanna på bussen som skulle ta oss till Stockholm. Efter en två timmars resa så var vi äntligen framme. Då var det dags och hitta reklambyrån vi skulle på studiebesök hos. Efter att ha gått lite fel så hittade vi tillslut dit. Vi fick lyssna på en kille vid namn Oskar där han berättade om just reklam. Det var ganska så intressant! Efter studiebesöket splittrades klassen, alla ville nämligen äta på olika ställen. Jag och Sanna vandrade till närmaste 7eleven. Efter maten hann vi med lite shopping innan det var dags att åka hem.

Här kommer lite bilder från dagen :)






Emelie :)


Linn :)


Barbro (vår lärare) hade köpt en lite annorlunda present. Det hon håller i är nämligen en termometer som satt inuti den där getingen. Om man sedan satte fast den på utsidan av fönstret så ser man termometern (innefrån) samtidigt som man får en liten rolig grej på fönstret (utifrån) ;)


Några som tog studenten :D


Och så Sanna :)

Resan hem var allt annat en rolig. Super varmt i bussen och det tog nästan tre timmar att komma hem, men hem kom vi i alla fall. Tack för en trevlig dag♥
/ Fanny Öhman