Malaysia del 2

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite här nerifrån. Nu har vi lämnat storstaden för att ta oss till ett lugnare ställe. Perhentian Island har fått fyra nya gäster. Vi lever våra dagar här nere med en massa olika insekter och djur som Sara skriker åt lika mycket varje gång. Kortspel som aldrig tycks ta slut. Oupptäckta djur som vandrar i våra väggar och tak, antingen råttor eller en väldigt stor och snabb ödla... Vem vet!? Nu beskrev jag detta som ett helvete och det är det definitivt inte, Sara tycks till och med tycka de små ödlorna är söta. Dagarna är 35 grader varma vilket får oss att ligga i vattnet hela tiden, i alla fall jag och pappa. Sara tror hon kan steka hur länge som helst.... vi har fått klartecken på att det inte går! Vi älskar det här, så vi kanske stannar, HEJDÅ!
bilder!
fina perhentian!
Vårt första husdjur vi upptäckte utanför huset. Lade in bilden bara för dig Elin! :D hihi
Sara's lilla "älskling", så kallade "fågel-hundar"... tror vi.. eller var det flygande hundar!?
Avslutar med en fin kvällsbild. Orsaken till att vi inte lägger upp några bilder på oss själva är ganska självklart, här nere sminkar man sig inte, borstar inte håret och ser allmänt ut som grottmänniskor... hihi! Det kommer bilder senare..
Vi saknar dig också Fanny-bunny!<3

mimmi

kom igen tjejer, klart ni måste lägga ut bilder på er ;o herre gud om ni inte har nå smink? :-D väntar ju här hemma på o få se hur äckligt bruna ni har blivit (a) hoppas ni har det bra där borta, puss på er <3 / mimmi axelsson


2010-06-18  15:59:19
Anothercinderellastory

ÅH vilka fina bilder :).


2010-06-18  18:08:06 ~ http://anothercinderellastory.blogg.se/
PHOTOS BY NATALIA.

Vackra bilder!

Göra ikväll? :D


2010-06-18  21:03:25 ~ http://nataliasoder.blogg.se/
fanny

härlig fotoblogg ni har tjejer! :)


2010-06-18  21:15:28 ~ http://fannyklingvall.blogg.se/
Jenny

vilka härliga bilder! :)


2010-06-21  15:30:22 ~ http://cordell.blogg.se/



Namn:

Din mail:

Hemsida/blogg:

Kommentera här:

Spara uppgifter?